play facebook twitter youtube instagram rss
Formula1 Sayın Misafirimiz, F1tr.com Platformuna Hoşgeldiniz. (Giriş YapınÜcretsiz Kayıt Olun)


#44 Lewis Hamilton
Sıra 1| Puanı 0
#81 Oscar Piastri
Sıra 2| Puanı 0
#87 Oliver Bearman
Sıra 3| Puanı 0
#5 Gabriel Bortoleto
Sıra 4| Puanı 0
#27 Nico Hulkenberg
Sıra 5| Puanı 0
#33 Max Verstappen
Sıra 6| Puanı 0
#31 Esteban Ocon
Sıra 7| Puanı 0
#7 Jack Doohan
Sıra 8| Puanı 0
#4 Lando Norris
Sıra 9| Puanı 0
#30 Liam Lawson
Sıra 10| Puanı 0
#14 Fernando Alonso
Sıra 11| Puanı 0
#10 Pierre Gasly
Sıra 12| Puanı 0
#23 Alexander Albon
Sıra 13| Puanı 0
#16 Charles Leclerc
Sıra 14| Puanı 0
#63 George Russell
Sıra 15| Puanı 0
#55 Carlos Sainz
Sıra 16| Puanı 0
#18 Lance Stroll
Sıra 17| Puanı 0
#22 Yuki Tsunoda
Sıra 18| Puanı 0
#16 Andrea Kimi Antonelli
Sıra 19| Puanı 0
#6 Isack Hadjar
Sıra 20| Puanı 0
McLaren | Sıra: 1
Puan:666, Galibiyet:6
Ferrari | Sıra: 2
Puan:652, Galibiyet:5
Red Bull | Sıra: 3
Puan:589, Galibiyet:9
Mercedes | Sıra: 4
Puan:468, Galibiyet:4
Aston Martin | Sıra: 5
Puan:94, Galibiyet:0
Alpine F1 Team | Sıra: 6
Puan:65, Galibiyet:0
Haas F1 Team | Sıra: 7
Puan:58, Galibiyet:0
RB F1 Team | Sıra: 8
Puan:46, Galibiyet:0
Williams | Sıra: 9
Puan:17, Galibiyet:0
Sauber | Sıra: 10
Puan:4, Galibiyet:0
Formula1 Avustralya GP 16 Mart 2025

Yorum: 0 | Görüntüleme: 225
Değerlendir:
  • 0 Oy - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vasseur: “Monako'da Red Bull'u yenmemiz hiçbir şeyi değiştirmez”
31-05-2024, 01:39
sadmin
Patron
KONU:
196,182
MESAJ:
552,833
F1 PUANI:
ÜYELİK:
02-03-2012
******
Pilot
Takım
C.Leclerc
C.Leclerc
Ferrari
Ferrari

Son Haberler
Motor Sporları
Milli karting sporcusu ...
Formula 1 Haberleri
McLaren, Oscar Piastri ...
Formula 1 Haberleri
McLaren, Oscar Piastri ...
Bilgiler ve Teknik Yenilikler
Avustralya GP Kime Uyuy...
Bilgiler ve Teknik Yenilikler
Formula 1 2025 Sezonu T...

Yorum: #1
Vasseur: “Monako'da Red Bull'u yenmemiz hiçbir şeyi değiştirmez”

[Resim: 52138.320b3e68.f1tr.com]

Ferrari takım patronu Fred Vasseur, Monako Grand Prix'sini kazanmalarına rağmen, Red Bull'u yenme konusunda takımın yaklaşımında bir şeyin değişmediğini düşünüyor.

Monako hafta sonunda, Ferrari ve McLaren öne çıkarken, şampiyona lideri Red Bull, sokak pistinin tümsekleriyle başa çıkmakta zorlandı ve Max Verstappen ile ancak altıncı sırada iki Mercedes arasında yer alabildi.

Vasseur, 2024'te çemberin daraldığını ve bu sezon şimdiye kadar yarış kazanan üç takımın da yaklaşan her bir pistin düzenine bağlı olarak daha fazla zafer için mücadele edebileceğini söyledi.

Fransız patron, Ferrari'nin ilerlemesini sürdürmesinin önemli olduğunu ve Red Bull'un yenilebilir olduğunu bilmenin, takımın F1'deki onur mücadelesi için motivasyonunu değiştirmediğini ekledi. Ferrari'nin işinin çoktan bittiğini düşünmenin "en kötü senaryo" olacağını belirtti.

Vasseur, "Mesele motivasyon değil çünkü motivasyon bir süredir zaten var, bu daha ziyade pilotlar ve takım için özgüven meselesi."

"Ve elbette, kazanacak duruma geldiğinizde ayrıntılara daha fazla dikkat edersiniz ve bu etki gittikçe büyüyerek ilerler. Tüm bunlar, son altı yedi aydaki iyileşmenin bir parçası.”

"Böyle devam etmeliyiz, şu anda en kötü senaryo, her şeyin bittiğini, sonuna kadar böyle devam edeceğimizi düşünmek olur."

[Resim: 52139.214b73c6.f1tr.com]

"Çünkü daha önce de söylediğim gibi, takvimde farklı karakteristiklere ve farklı düzenlere sahip pistler var. Daha çok McLaren veya Red Bull ile rekabet ediyoruz ve sezonun sonuna kadar iniş çıkışlar olacak."

"Zirvede olmadığımızda iyi puanlar almalıyız ve orada olduğumuzda kazanmalıyız. Ama bunlar motivasyonumuza dair hiçbir şeyi değiştirmez." dedi.

Vasseur, Red Bull'un takvimdeki gelecek pistlerde avantajlı olmaya devam edeceğini ve Ferrari'nin zirvede olmadığı yarışlarda bile, makul bir puan almak için "fırsatçı" olmaları gerektiğini ekledi.

Ferrari ve McLaren bu şekilde ilerlemeye devam ederlerse, sezonun geri kalanında Red Bull için sıkı bir rakip olabileceklerini söyledi.

"Şu an en az üç takımımız var – Mercedes de rekabetin dışında kalmış değil– en az üç takım pole pozisyonu için, galibiyet için mücadele edebilecek durumda. Bu heyecan verici ve sezonun sonuna kadar böyle olacağını umuyorum.

"Elbette, pistten piste, belki Red Bull'un avantajı olacak, belki Ferrari’nin, belki de McLaren’in... Bizim de olabildiğince fırsatları kollamaya açık olmamız gerekecek."

"Geçmişte hep böyle değildi; geçen yıl sezon boyunca çok fazla puan kaybettik ancak bu sezon bu konuda ileriye doğru büyük bir adım attık."

"Fırsatları değerlendirmeye çok daha açığız ve sezonun sonuna kadar bu böyle olacak. Sıkı rekabet devam edecek."

tr.motorsport.com



»»»»»»»»»»»» F1tr. com İmza ® ««««««««««««
31/05/2024, 1:39

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Verstappen: “Red Bull’un sorunlarını çözmek için bazı fikirlerimiz var” sadmin 0 46 9 saat önce
Son Mesaj: sadmin
  Red Bull, mophie ile çok yıllık ortaklığını duyurdu sadmin 0 24 11 saat önce
Son Mesaj: sadmin
  Ocon, tartışmalı 2024 Monako kazası hakkında: "Takıma hiçbir şeye mâl olmadı" sadmin 0 27 Dün, 18:55
Son Mesaj: sadmin

Hızlı Menü:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir
Bunlar da ilginizi çekebilir! Close

© F1tr.com
★ Tüm hakları saklıdır
2012-2025

F1tr.com altyapı gücünü Özkula'dan alır.
Formula1Formula1