play facebook twitter youtube instagram rss
Formula1 Sayın Misafirimiz, F1tr.com Platformuna Hoşgeldiniz. (Giriş YapınÜcretsiz Kayıt Olun)


#4 Lando Norris
Sıra 1| Puanı 77
#81 Oscar Piastri
Sıra 2| Puanı 74
#33 Max Verstappen
Sıra 3| Puanı 69
#63 George Russell
Sıra 4| Puanı 63
#16 Charles Leclerc
Sıra 5| Puanı 32
#16 Andrea Kimi Antonelli
Sıra 6| Puanı 30
#44 Lewis Hamilton
Sıra 7| Puanı 25
#23 Alexander Albon
Sıra 8| Puanı 18
#31 Esteban Ocon
Sıra 9| Puanı 14
#18 Lance Stroll
Sıra 10| Puanı 10
#87 Oliver Bearman
Sıra 11| Puanı 6
#27 Nico Hulkenberg
Sıra 12| Puanı 6
#10 Pierre Gasly
Sıra 13| Puanı 6
#22 Yuki Tsunoda
Sıra 14| Puanı 5
#6 Isack Hadjar
Sıra 15| Puanı 4
#55 Carlos Sainz
Sıra 16| Puanı 1
#5 Gabriel Bortoleto
Sıra 17| Puanı 0
#7 Jack Doohan
Sıra 18| Puanı 0
#30 Liam Lawson
Sıra 19| Puanı 0
#14 Fernando Alonso
Sıra 20| Puanı 0
McLaren | Sıra: 1
Puan:151, Galibiyet:3
Mercedes | Sıra: 2
Puan:93, Galibiyet:0
Red Bull | Sıra: 3
Puan:71, Galibiyet:1
Ferrari | Sıra: 4
Puan:57, Galibiyet:0
Haas F1 Team | Sıra: 5
Puan:20, Galibiyet:0
Williams | Sıra: 6
Puan:19, Galibiyet:0
Aston Martin | Sıra: 7
Puan:10, Galibiyet:0
RB F1 Team | Sıra: 8
Puan:7, Galibiyet:0
Alpine F1 Team | Sıra: 9
Puan:6, Galibiyet:0
Sauber | Sıra: 10
Puan:6, Galibiyet:0
Formula1 Suudi Arabistan GP 20 Nisan 2025

Yorum: 0 | Görüntüleme: 66
Değerlendir:
  • 0 Oy - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tsunoda, Red Bull'dan vazgeçmiyor: "2026'da da burada kalmak istiyorum"
20-02-2025, 12:40
sadmin
Patron
KONU:
198,102
MESAJ:
555,086
F1 PUANI:
ÜYELİK:
02-03-2012
******
Pilot
Takım
C.Leclerc
C.Leclerc
Ferrari
Ferrari

Son Haberler
Formula 1 Haberleri
Piastri: “Henüz mükemme...
Formula 1 Haberleri
Russell: "Mclaren bariz...
Formula 1 Haberleri
Hamilton: “Yumuşak last...
Formula 1 Haberleri
Leclerc: “Yarın için do...
Formula 1 Haberleri
Norris: “Fark istediğim...

Yorum: #1
Tsunoda, Red Bull'dan vazgeçmiyor: "2026'da da burada kalmak istiyorum"

[Resim: 56567.53889a2a.f1tr.com]

Yuki Tsunoda, ana takımda kendisine bir koltuk verilmese bile 2026 yılında Red Bull'un Formula 1 programının bir parçası olarak kalmayı birincil önceliği olarak görüyor.

Yuki Tsunoda, Racing Bulls isimli takımda Formula 1'de beşinci sezonuna girmeye hazırlanıyor. Japon pilot, 2021 yılında ismi AlphaTauri iken takıma katılarak F1'e adım atmıştı.

Sergio Perez'in takımdan ayrılmasıyla bazı kişiler tarafından Red Bull'un Tsunoda'ya şans vereceği düşünülürken, Milton Keynes merkezli takım tercihini Liam Lawson'dan yana kullandı.

2025 yılının sonunda Red Bull'un Honda ile ortaklığının sona ereceği düşünüldüğünde, Honda'nın Japon pilot Tsunoda ile yollarını ayırabileceği düşünülüyor. Ancak Honda, Tsunoda'nın bir Honda motoru kullanmaması halinde bile kendisini desteklemeye devam edebileceğini belirtmişti.

Geleceği hakkında konuşan Tsunoda, "Her sezon olduğu gibi geleceğim yine performansıma bağlı olacak."

"Açıkçası, Red Bull ailesinde kalmak istiyorum. Eğer Red Bull Racing'de olursam harika olur. Olmazsa da yine de bu takımın bir parçası olmayı isterim. Beş yıldır buradayım ve muhtemelen bu takımın en uzun süre hizmet veren pilotuyum."

"Buradaki herkesle bağ kurduğumu hissediyorum ve bu benim için önemli. Bir pilot olarak gelişmek ve hedeflerime odaklanmak için böyle bir bağa ihtiyacım var."

"Benden büyük bir destek gördüklerini hissediyorum ve bu benim için çok şey ifade ediyor. Ne olursa olsun bazı seçenekler olacak, ancak ana hedefim Red Bull ailesinde kalmak." dedi.

Red Bull'un Max Verstappen'in yanındaki koltuğa Lawson'ı getirmesi hakkında da konuşan Tsunoda, takımın bu kararından dolayı hayal kırıklığına uğramadığını da ekledi.

"Geçen yıla dair her şeyi kafamda bir kenara koydum, artık onları düşünmüyorum."

"Red Bull kararını resmen açıkladığında, kendimi aşırı öfkeli veya hayal kırıklığına uğramış hissetmedim. Zaten böyle bir şeye hazırlıklıydım."

[Resim: 56568.2b489ed9.f1tr.com]

"Sonuçta Racing Bulls ya da Red Bull Racing'de olsam da yapmam gereken şeyler aynı. Her iki şekilde de harika projeler gerçekleştirebilirsiniz."

"Red Bull'da Max'in takım arkadaşı olmak hiç kolay bir şey değil. Elbette bunun yanı sıra kendinizi kanıtlama şansınız da oluyor ama Racing Bulls'ta elde ettiğim şey liderlik rolü. Bunu daha önce deneyimlememiştim, bu yüzden kendimi daha da geliştirme fırsatım olacak."

"O yüzden, şu anda yaptığım şeye odaklanmaya devam edeceğim. Red Bull'un neden Liam'ı seçtiğini anlıyorum ve bu durumu olduğu gibi kabul ediyorum. Kontrol edemediğim şeyler var ve buna saygı duyuyorum."

"Bu sezondan çok umutluyum. Sadece kendime odaklanıp Formula 1'de olmayı hak ettiğimi kanıtlayacağım."

tr.motorsport.com



»»»»»»»»»»»» F1tr. com İmza ® ««««««««««««
20/02/2025, 12:40

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Horner: “Kazaya rağmen Tsunoda'nın özgüveni artıyor” sadmin 0 37 6 saat önce
Son Mesaj: sadmin
  Tsunoda, Cidde'deki kazasının sebebini açıkladı sadmin 0 42 6 saat önce
Son Mesaj: sadmin
  Newey, Aston Martin'in yaşadığı zorluklara rağmen tamamen 2026 aracına odaklanacak sadmin 0 24 6 saat önce
Son Mesaj: sadmin

Hızlı Menü:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir
Bunlar da ilginizi çekebilir! Close

© F1tr.com
★ Tüm hakları saklıdır
2012-2025

F1tr.com altyapı gücünü Özkula'dan alır.
Formula1Formula1