play facebook twitter youtube instagram rss
Formula1 Sayın Misafirimiz, F1tr.com Platformuna Hoşgeldiniz. (Giriş YapınÜcretsiz Kayıt Olun)


#44 Lewis Hamilton
Sıra 1| Puanı 0
#81 Oscar Piastri
Sıra 2| Puanı 0
#87 Oliver Bearman
Sıra 3| Puanı 0
#5 Gabriel Bortoleto
Sıra 4| Puanı 0
#27 Nico Hulkenberg
Sıra 5| Puanı 0
#33 Max Verstappen
Sıra 6| Puanı 0
#31 Esteban Ocon
Sıra 7| Puanı 0
#7 Jack Doohan
Sıra 8| Puanı 0
#4 Lando Norris
Sıra 9| Puanı 0
#30 Liam Lawson
Sıra 10| Puanı 0
#14 Fernando Alonso
Sıra 11| Puanı 0
#10 Pierre Gasly
Sıra 12| Puanı 0
#23 Alexander Albon
Sıra 13| Puanı 0
#16 Charles Leclerc
Sıra 14| Puanı 0
#63 George Russell
Sıra 15| Puanı 0
#55 Carlos Sainz
Sıra 16| Puanı 0
#18 Lance Stroll
Sıra 17| Puanı 0
#22 Yuki Tsunoda
Sıra 18| Puanı 0
#16 Andrea Kimi Antonelli
Sıra 19| Puanı 0
#6 Isack Hadjar
Sıra 20| Puanı 0
McLaren | Sıra: 1
Puan:666, Galibiyet:6
Ferrari | Sıra: 2
Puan:652, Galibiyet:5
Red Bull | Sıra: 3
Puan:589, Galibiyet:9
Mercedes | Sıra: 4
Puan:468, Galibiyet:4
Aston Martin | Sıra: 5
Puan:94, Galibiyet:0
Alpine F1 Team | Sıra: 6
Puan:65, Galibiyet:0
Haas F1 Team | Sıra: 7
Puan:58, Galibiyet:0
RB F1 Team | Sıra: 8
Puan:46, Galibiyet:0
Williams | Sıra: 9
Puan:17, Galibiyet:0
Sauber | Sıra: 10
Puan:4, Galibiyet:0
Formula1 Avustralya GP 16 Mart 2025

Yorum: 0 | Görüntüleme: 74
Değerlendir:
  • 0 Oy - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ricciardo, belirsiz F1 geleceği hakkında, 2022 McLaren ayrılığına kıyasla "çok daha mutlu bir noktada"
23-09-2024, 20:28
sadmin
Patron
KONU:
195,936
MESAJ:
552,580
F1 PUANI:
ÜYELİK:
02-03-2012
******
Pilot
Takım
C.Leclerc
C.Leclerc
Ferrari
Ferrari

Son Haberler
MotoGP
Jerez pisti, meydana ge...
Formula 1 Haberleri
Briatore, Alpine'e dönü...
Formula 1 Haberleri
Russell: "Şu anda kimse...
Motor Sporları
Batı Yıldırım, Porsche ...
Formula 1 Haberleri
Kravitz: "Mercedes, sez...

Yorum: #1
Ricciardo, belirsiz F1 geleceği hakkında, 2022 McLaren ayrılığına kıyasla "çok daha mutlu bir noktada"

[Resim: 57646.a618a4ba.f1tr.com]

Sekiz kez Grand Prix kazanan Daniel Ricciardo, Singapur Grand Prix'sinde son kez RB için yarışmış gibi görünüyor.

Daniel Ricciardo Formula 1'de bir daha yarışmama ihtimalinin olduğunu kabul ediyor ancak iki yıl öncesine kıyasla olası bir ayrılıkla daha “barışık”.

Singapur Grand Prix'sine yönelik raporlar, Avustralyalı pilotun RB'deki pozisyonunun Marina Bay Pisti'ndeki performansına bağlı olduğunu ve yedek sürücü Liam Lawson'ın bu koltuk beklediğini öne sürdü.

Yumuşak lastikle başlama kumarının başarısızlıkla sonuçlanmasının ardından hayal kırıklığı yaratan bir performans sergileyen Ricciardo yarışı 18. sırada bitirerek “peri masalı gibi sona ermedi” diye yakınırken, attığı en hızlı tur, McLaren sürücüsü Lando Norris'in Max Verstappen ile olan şampiyonluk mücadelesinde bir puan kaybetmesine neden olduğu için tartışmalara yol açtı.

Yarıştan sonra duygusal olduğu görülen Ricciardo, Singapur'dan ayrılırken, koltuğunu çaylak vatandaşı Oscar Piastri'ye kaptırdığı 2022 sezonunun sonunda McLaren'dan ayrıldıktan sonra hissettiğinden daha iyi hissettiğinde ısrar etti.

Ricciardo’nun, Verstappen'in yanında Red Bull'a geri dönüş için uygunluğunu ölçmek amacıyla, 2023 Macaristan Grand Prix'sinde zor durumdaki Nyck de Vries'in yerine AlphaTauri’ye geri dönene kadar bir koltuğu yoktu.

Ricciardo, “Açıkçası hafta sonunun tadını çıkarmaya çalıştım, biraz da McLaren ile 2022'nin sonundaki gibi…”

“Açıkçası bunun belki de son yarışım olduğunun farkındaydım, bu yüzden tadını çıkarmaya çalıştım.”

“Sanırım şu anda sporda o zaman olduğumdan çok daha mutlu bir yerdeyim. Eğer bu sonsa, biraz daha huzurlu olduğumu ve kariyerimle gurur duyduğumu söyleyebilirim.” dedi.

[Resim: 57647.5d9781fa.f1tr.com]

Bu açıklamalar, Ricciardo'nun bir sonraki Amerika Birleşik Devletleri Grand Prix'sinde olup olmayacağı sorulduğunda “bunun gerçekleşmemesi büyük bir ihtimal” itirafının ardından geldi.

Ricciardo, 2011 yılında şu anda feshedilmiş olan HRT takımıyla başladığı F1 kariyerinin sonu için “hazırlıklı” olduğunu söyledi.

Sekiz kez grand prix kazanan pilot Singapur'da F1 tarihinin en deneyimli 10. pilotu oldu ve 257. startıyla Riccardo Patrese'yi geride bıraktı.

Ricciardo, “Bu yıl, Red Bull ile hepimiz için biraz yarış bazında ilerleyen bir durum oldu, sanırım hepimiz için, tabii ki Checo için de…”

“Bazen bir yöne gidiyor gibi geliyor, sonra diğer yöne gidiyor.”

“Açıkçası bu hafta sonuna çok fazla vurgu yapıldı ve daha iyi bir hafta sonu geçirmeyi çok isterdim. Kim bilir, belki de bu bir şeyi değiştirmiş olurdu ya da belki karar hafta sonundan önce bile alınmıştı.”

“Açıkçası buna hazırım ve bu yüzden hafta sonu boyunca kendimle ilgili bazı şeyleri kabullenmeye çalıştım. Ve sanırım spora neden geri döndüğümü de kavradım”

“Bazen büyük resmi görmeniz gerekir ve ben her zaman 'Sadece burada gridde yer alan ve ara sıra bir puan için savaşan bir adam olmak istemiyorum' dedim ki bu yıl da böyle geçti.” dedi.

tr.motorsport.com



»»»»»»»»»»»» F1tr. com İmza ® ««««««««««««
23/09/2024, 20:28

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Russell: "Şu anda kimse McLaren'ı yenebilecek bir araca sahip değil" sadmin 0 17 25 dakika önce
Son Mesaj: sadmin
  Marko: "Tsunoda'yı motive etmeye gerek yok, geleceği için kendini kanıtlamalı" sadmin 0 17 46 dakika önce
Son Mesaj: sadmin
  İngiltere Federasyonu, Ben Sulayem ve FIA hakkında soruşturma isteyecek! sadmin 0 25 1 saat önce
Son Mesaj: sadmin

Hızlı Menü:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir
Bunlar da ilginizi çekebilir! Close

© F1tr.com
★ Tüm hakları saklıdır
2012-2025

F1tr.com altyapı gücünü Özkula'dan alır.
Formula1Formula1